Echipa FAR

• Sorina Bradea - Presedinte

Cofondator, presedinte al Fundatiei Alternative din 2003, lucreaza in domeniul dezvoltarii si educarii tinerilor si adultilor din 1987. Are experienta in domeniul resurselor umane de mai bine de 19 ani. Datorita abilitatilor ei deosebite de interelationare reuseste foarte bine sa adapteze programele de instruire nevoilor particulare de dezvoltare ale particpantilor. Sorina a lucrat ca si Director resurse umane pentru Coca-Cola Bihor si din 1995, impreuna cu asociata ei a infiintat firma Romarketing, iar in 1999 Fundatia Alternative Romania. Este in acelasi timp Formator si Antreprenor.

• Carmen Sasu -vicepresedinte

Cofondator al Fundatiei Alternative, este dedicata domeniului resurselor umane inca din anul 1992. Si-a inceput activitatea ca si Training Manager pentru Romania la Coca Cola. Ulterior a pus bazele unei afaceri proprii impreuna cu Sorina Bradea. Deruleaza programe ample de training si consultanta la companiile client. Este interesata in permanenta de rezultat si de performanta atat in firmele proprii cat si in cele ale clientilor si partenerilor. Este un foarte bune strateg, care foloseste mult inovatia si munca in echipa. Competentele dobandite de-a lungul anilor i-au creat premizele dezvoltarii unor parteneriate pe termen lung cu clientii dar si a unei afaceri de success.

• Stela Bibart - membru FAR

• Dorina Lucuta - membru FAR

• Diana Lascu - membru FAR

Ma bucur ca exista Fundatia Alternative si sper sa aiba viata lunga. De ce sunt membru al fundatiei? Pentru ca, se adreseaza tinerilor, dezvoltarii lor in primul rand. Aici nu ai cum sa nu te simti mereu tanar!

• Anamaria Goina - Expert orientare si consiliere in cariera

• Maria Popa - expert financiar